Η Grekodom Development συμμετέχει στο Dubai Property Festival 2019

Η Ελληνική εταιρεία real estate Grekodom Development θα λάβει μέρος και στο επερχόμενο Φεστιβάλ Ντουμπάι. Ο αριθμός του περίπτερου της εταιρείας είναι GPM-013. Οι υπάλληλοι της Grekodom θα ενημερώνουν τους επισκέπτες σχετικά με τα εξής:

· Διαδικασία αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα

· Φορολογικές συνθήκες

· Νέα επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα και την Κύπρο

· Απόκτηση άδειας παραμονής στην Ελλάδα και υπηκοότητας στην Κύπρο

Ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με εκπροσώπους της εταιρείας σε τυποποιημένα έργα στην Κρυαρίτσι - LCD στη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Για τους επενδυτές, υπάρχουν πέντε επιλογές για κατοικίες που κυμαίνονται από 60 έως 250 m2. Η τιμή εκκίνησης είναι € 150.000

Φεστιβάλ Ντουμπάι: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η έκθεση στη μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων. Είναι το μεγαλύτερο γεγονός στη Μέση Ανατολή, με στόχο την πώληση ακινήτων σε όλο τον κόσμο. Το Dubai Property Festival είναι το καλύτερο μέρος για να συναντήσετε και να διαπραγματευτείτε με τους κορυφαίους επαγγελματίες πωλητές ακίνητων από διάφορες χώρες. Μόνο στο πλαίσιο της έκθεσης, οι αγοραστές θα λάβουν αποκλειστικές προσφορές – οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για 3 ημέρες. Το Dubai Property Festival είναι ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των μεγάλων παικτών της αγοράς ακινήτων. Θα υπάρξουν παρουσιάσεις που θα δώσουν στους εκθέτες μια ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου και θα εισαγάγουν νέες ιδέες και αποτελεσματικές στρατηγικές για ελιγμούς στη σημερινή δυναμική αγορά. Επίσης, προγραμματίζονται σεμινάρια για επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την κατάρτιση, την επαγγελματική εξέλιξη και την βαθύτερη κατανόηση των τελευταίων τάσεων και των σημερινών ευκαιριών στην αγορά ακινήτων. Πέρυσι συμμετείχαν στην έκθεση 131 επιχειρήσεις από 30 χώρες, καθώς και περισσότεροι από 20 χιλιάδες επισκέπτες από 143 χώρες. Όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές ακινήτων και επενδυτές, κυβερνητικοί οργανισμοί, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πάροχοι νομικών υπηρεσιών, οίκοι δημοπρασιών και μεσίτες ακινήτων, αγοραστές κατοικιών και λιανοπωλητές οικοδομικών υλικών, αρχιτέκτονες και σύμβουλοι συμμετείχαν στο Dubai Property Festival. Η εκδήλωση χαρακτήρισε την καλύτερη αγορά ακινήτων. Μπορείτε να μάθετε λεπτομερείς πληροφορίες για την έκθεση και να κατεβάσετε το φυλλάδιο στον επίσημο ιστότοπο - http://dubaipropertyfestival.com/.

Καλώς ήρθατε να συναντήσετε τους επαγγελματίες του Dubai Property Festival!

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο