Προσκαλούμε στη διεθνής έκθεση real estate στη Μόσχα "MPIRES-2019"

Η εταιρεία Grekodom Development σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο της εταιρείας στην διεθνής έκθεση ακινήτων "MPIRES 2019"
 
15-16 Μαρτίου 2019 stand-B 301 στη Μόσχα, EXPOCENTER
 
Στο περίπτερο θα παρευρεθούν τα πιο έμπειρα στελέχη της εταιρείας, θα λάβετε από πρώτο χέρι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την απόκτηση ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, την απόκτηση άδειας παραμονής στην Ελλάδα και την ιθαγένεια στην Κύπρο. 
 
Σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη εκδήλωση ακινήτων στο εξωτερικό "MPIRES" στο Expocenter στο περίπτερο μας - B 301!
 
Η έκθεση "MPIRES" (Premier International Real Estate Show της Μόσχας) είναι η μεγαλύτερη έκθεση ακινήτων στο expocenter - ο καλύτερος εκθεσιακός χώρος σήμερα στην Μόσχα.
 
Οι συμμετέχοντες αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου, όπως: Αυστρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πορτογαλία, Σλοβακία, ΗΠΑ, Ταϊλάνδη, Γαλλία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Ελβετία κ.α. Η έκθεση παρέχει την ευκαιρία να συζητήσουμε άμεσα με τους επαγγελματίες όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν για την αγορά και την ενοικίαση ακινήτων στο εξωτερικό. Στο MPIRES, θα λάβετε συμβουλές από ειδικούς για το πώς θα επενδύσετε τα χρήματά σας με ακρίβεια σε ακίνητα.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο