Η Grekodom συμμετάσχει στην έκθεση Second Home Expo Ghent exhibition

Στις 15-17 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί η δεύτερη Έκθεση Home Expo Ghent. Θα πραγματοποιηθεί στη Γάνδη, στην καρδιά της περιοχής της Φλάνδρας, στην έκθεση Flanders Expo, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της περιοχής. Περισσότεροι από 6500 επισκέπτες αναμένονται στην έκθεση. Κάθε χρόνο η επισκεψιμότητα της έκθεσης αυξάνεται. Αν το 2015 υπήρχαν 4843 επισκέπτες, πέρυσι υπήρχαν ήδη 5516 άτομα. Το 2016, η έκθεση είχε πάνω από 6 χιλιάδες επισκέπτες.

Η δεύτερη έκθεση Home Expo είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την αγορά εξοχικών κατοικιών στις χώρες της Μπενελούξ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά ακινήτου. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 42% των επισκεπτών της εκδήλωσης εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιήσει μια αγορά εντός ενός έτους.

Η GREKODOM θα συμμετάσχει και στη δεύτερη έκθεση Home Expo. Το περίπτερο πληροφοριών θα βρίσκεται στην θέση 412. Μπορείτε να κατεβάσετε το χάρτη με την τοποθεσία όλων των συμμετεχόντων από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.secondhome-expo.com. Οι ειδικοί της GREKODOM στην έκθεση θα μιλήσουν λεπτομερώς για τη διαδικασία αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα ενημερώσουν για τις τελευταίες αλλαγές ακινήτων στα νησιά της Κέρκυρας και της Κρήτης, για επενδυτικά έργα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για το μεγαλύτερο οικοδομικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα - Κριαρίτσι. Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μια οικολογικά καθαρή περιοχή στη χερσόνησο της Σιθωνίας.

Καλούμε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να επισκεφθούν την έκθεση!

 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο