New Year Abroad: 5 οικονομικοί Ελληνικοί προορισμοί

Θέλετε να συναντήσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις ακτές του Αιγαίου και να δείτε "άλλη" Ελλάδα; Στη συνέχεια επιλέξτε ένα από τα ελληνικά χωριά ή μια μικρή πόλη. Εδώ θα βρείτε γραφική θέα, άνετους ξενώνες, λογικές τιμές, καθώς και ατμοσφαιρικές ταβέρνες με ένα υπέροχο μενού.

Ελατοχώρι (Πιερία)

Το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου είναι το καλύτερο μέρος για να είστε μόνοι με τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Δεν είναι γεμάτο και αρκετά ήσυχο. Το Ελατοχώρι έχει τη φύση της απίστευτης ομορφιάς. Μπορείτε να επιλέξετε ένα δωμάτιο σε ένα από τα πανσιόν που βρίσκονται σε παραδοσιακούς οικισμούς. Στις τοπικές ταβέρνες, φροντίστε να παραγγείλετε ζεστό κρασί με παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες. Στα καφέ του χωριού, η ζεστή σοκολάτα είναι επίσης εξαιρετική. 

Τρίκαλα (Πελοπόννησος)

Η δομή των Τρικάλων, που βρίσκεται στη χερσόνησο της Πελοποννήσου, περιλαμβάνει τρία χωριά - Άνω, Μεσαία και Κάτω. Είναι κοντά το ένα στο άλλο. Σε κάποια από αυτά μπορείτε να περπατήσετε μέσα από το χιονισμένο δάσος κωνοφόρων, να χαλαρώσετε στο τζάκι με ένα φλιτζάνι ζεστής σοκολάτας, να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές σε μια από τις ταβέρνες και να απολαύσετε τη ζωή. 

Καρπενήσι (Κεντρική Ελλάδα)

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές του Νέου Έτους σε σκι - πηγαίνετε στο χιονοδρομικό κέντρο της μικρής πόλης του Καρπενησίου. Αυτός είναι ένας παράδεισος στο κεντρικό σημείο της χώρας. Η οροσειρά Πίνδος προσφέρει μια ποικιλία από μονοπάτια για τους σκιέρ για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων. Παραστάσεις πραγματοποιούνται στην κεντρική πλατεία της πόλης και σε πολλά μπαρ υπάρχει ένα μεγάλο εορταστικό μενού: πιάτα με κρέας, ψάρι και θαλασσινά και επιδόρπια.

Ελάτη και Περτούλι (Θεσσαλία)

Η Ελάτη και το Περτούλι είναι χωριά μαγικής ομορφιάς. Ιδιαίτερα όμορφα είναι το χειμώνα. Και είναι δημοφιλείς όχι μόνο λόγω λογικών τιμών και εξαιρετικής εξυπηρέτησης, αλλά και λόγω της ευκαιρίας για σκι στις πλαγιές του Κοζιάκα. Μετά τις όμορφες διαδρομές, μπορείτε να περπατήσετε στους δρόμους των χωριών, να παραγγείλετε μεσημεριανό γεύμα ή να κάνετε μια εκδρομή στα Μετέωρα.

Άγιος Αθανάσιος (Μακεδονία)

Αυτός ο δήμος βρίσκεται στη συνοικία Λεμεσού στις δυτικές πλαγιές του όρους Βόρα και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Επιλέγεται για την ομορφιά της φύσης, τη γειτνίαση με τη Θεσσαλονίκη, καθώς και με ποικίλους ξενώνες και ξενοδοχεία. Στις τοπικές καφετέριες μπορείτε να δοκιμάσετε πλούσιες ζεστές σούπες, πιάτα κρέατος, αρωματικές σαλάτες και πιάτα, καθώς και νόστιμο τοπικό κρασί.

 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο