NICOSIA MALL, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου άνοιξε τις πόρτες του

Με την έναρξη του κυπριακού χειμώνα, η διασκέδαση στο νησί μειώνεται σημαντικά, επειδή η κρύα εποχή συνδέεται με τη μείωση του αριθμού των τουριστών. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το μεσογειακό κράτος θεωρείται από πολλούς ως μοναδικό μέρος για διακοπές στην παραλία. Ως εκ τούτου, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να αλλάξουν θεμελιωδώς την κατάσταση και να κάνουν την Κύπρο έναν αγαπημένο τουριστικό προορισμό.
 
Το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου
Στις 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην κυπριακή πρωτεύουσα της Λευκωσίας το μεγάλο άνοιγμα του εμπορικού κέντρου Λευκωσίας. Το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο έχει ξεπεράσει ακόμα και το εμπορικό κέντρο MY Mall, το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό. Μέχρι εκείνη την στιγμή, η πόλη στη νότια ακτή της Κύπρου θεωρήθηκε το οχυρό των αγορών στο νησί.
 
Το Λευκωσία Mall προσφέρει ευχάριστο shopping και ψυχαγωγία περισσότερο από το εμπορικό κέντρο MY Mall, είναι διπλάσιο σε μέγεθος, καθώς και τον αριθμό των καταστημάτων καθώς και τόπους ψυχαγωγίας. Ο σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική του νέου συγκροτήματος βρίσκονται επίσης εκτός ανταγωνισμού.
 
Χαρακτηριστικά του Nicosia Mall
Το νέο εμπορικό κέντρο βρίσκεται σε δύο ορόφους και καλύπτει έκταση 82.000 τ.μ.. Σε αυτή την έκταση ανοίξανε εκατό μπουτίκ μόδας. Πωλούν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: διάφορα αξεσουάρ, παπούτσια, ανδρικά και γυναικεία ρούχα, αρώματα, καλλυντικά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, και κοσμήματα. Τα καταστήματα του εμπορικού κέντρο προσφέρουν γνωστές μάρκες και τοπικές μάρκες.
 
Οι αγορές και η αναψυχή στο RTC Nicosia Mall είναι σχεδιασμένες για όλη την ημέρα με την ευκαιρία να απολαύσεις ένα σνακ ή να έχεις πλήρης γεύμα στα πολυάριθμα γαστρονομικά εστιατόρια του συγκροτήματος. Εδώ υπάρχουν ανοιχτά εστιατόρια, καφέ και σνακ μπαρ, τα οποία προσφέρουν πιάτα από την παγκόσμια κουζίνα.
 
Η ιδιαιτερότητα του νέου εμπορικού κέντρου είναι η ομορφιά, όπου βρίσκονται τα κομμωτήρια και τα ινστιτούτα αισθητικής με ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Χώρος στάθμευσης του Nicosia Mall φιλοξενεί μέχρι 1.700 αυτοκίνητα.
 
Η θέση του νέου εμπορικού κέντρου
Το συγκρότημα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία. Είναι μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, ώστε να μπορείτε να ψωνίσετε αμέσως μετά την πτήση. Επίσης, το RTC είναι εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε στη Λευκωσία, και από το κέντρο της πόλης ο δρόμος θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 15 λεπτά.
 
Nicosia Mall χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και αναψυχής!

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο