Το Κατασκευαστικό Τμήμα της Grekodom Development προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών!

Κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας Grekodom Development προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών στους τομείς κατασκευής, ανακαίνισης, επισκευής, διακόσμησης, εσωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής τοπίου για τους πελάτες.
 
Μία από τις δημοφιλείς κατευθύνσεις δραστηριότητας της Grekodom, φυσικά, είναι η επισκευή: τόσο επιφανειακή, όσο και ολική. Κατόπιν αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα, κάθε νέος ιδιοκτήτης επιθυμεί να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι του. Η Grekodom Development παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την επισκευή και διακόσμηση των χώρων. Οι ειδικοί της εταιρείας θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να δημιουργήσουν ένα σπίτι ονείρων, να το σχεδιάσουν σε οποιοδήποτε στυλ, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού, θα βοηθήσουν στην επιλογή επίπλων, αξεσουάρ για εσωτερικούς χώρους.
 
Το έμπειρο προσωπικό του Κατασκευαστικού τμήματος αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία στο υψηλότερο επίπεδο, με υπευθυνότητα και εντός προθεσμιών που θέτει ο πελάτης, εξασφαλίζοντας ότι η διαμονή των πελατών μας στο ελληνικό τους σπίτι πάντα θα δίνει χαρά και άνεση σε αυτούς και στις οικογένειές τους!
 
Ένα από τα εντυπωσιακά παραδείγματα του έργου του κατασκευαστικού τμήματος είναι το έργο στην Αθήνα - επισκευή και εσωτερική διακόσμηση του διαμερίσματος 28 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πρωτεύουσας.
 

πριν

@gallery2531gallery@ 

μετά

 
Ο πελάτης είναι πλήρως ικανοποιημένος με το έργο που έχει εκτελεσθεί. Αυτό το διαμέρισμα στην Αθήνα ήταν έτοιμο για ενοικίαση ανά ημέρα, για αυτό στο εσωτερικό του χρησιμοποιήθηκε ήπια χρώματα. Οι χώροι μελετήθηκαν από την άποψη της ευκολίας, το διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζονται για μια άνετη διαμονή.
 
Οι ειδικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι ο πελάτης είναι πάντα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
 
Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Grekodom Development:
Κατασκευαστικό τμήμα: constructions@grekodom.gr
Τμήμα ενοικιάσεων: info@greek.rent

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο