Η εταιρεία Grekodom Development χέρι-χέρι με τις εταιρείες MBG Consulting Services και Efestio - Real Estate Worldwide στην έκθεση ακινήτων που πραγματοποιείται στο MIPIM.

Η εταιρεία Grekodom Development χέρι-χέρι με τις εταιρείες MBG Consulting Servicesκαι Efestio - Real Estate Worldwide στην έκθεση ακινήτων που πραγματοποιείται στοMIPIM.
 
Γιατί MIPIM;
 
Η MIPIM είναι η κορυφαία εκδήλωση ακίνητης περιουσίας που συγκεντρώνει τους πιο σημαντικούς παίκτες από όλους τους τομείς της διεθνούς βιομηχανίας ακίνητης περιουσίας για τέσσερις ημέρες δικτύωσης, εκμάθησης και συναλλαγών μέσω εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας, συνεδρίων και αποκλειστικών εκθεσιακών ζωνών. Η κορυφαία αγορά ακινήτων στον κόσμο συγκεντρώνει τους πιο σημαντικούς παίκτες από όλους τους τομείς των διεθνών ακινήτων: αστικών, οικιακών, εμπορικών, υγειονομικών, αθλητικών, διοικητικών και βιομηχανικών. Προσφέροντας ασυναγώνιστη πρόσβαση στον μεγαλύτερο αριθμό αναπτυξιακών έργων και πηγών κεφαλαίου παγκοσμίως, η MIPIM συγκεντρώνει όλους τους παίκτες από την αλυσίδα αξίας της εμπορικής ιδιοκτησίας για επιχειρηματική δραστηριότητα ενός έτους σε τέσσερις εντατικές ημέρες.
 
 
Ποιοι συμμετέχουν;
 
Οι επενδυτές, επαγγελματίες ανάπτυξης ακινήτων και πολιτικοί συναντώνται με τις τοπικές αρχές για να ανακαλύψουν ευκαιρίες επένδυσης στην αστική ανάπτυξη, παρουσιάσεις ανάπτυξης έργων, ανοικτές συζητήσεις για την εμπειρία της αγοράς και καινοτόμες ιδέες για την αστική ανάπτυξη.
Η Grekodom Development περίμενε με χαρά αυτή την εκδήλωση, καθώς είναι η ιδανική ευκαιρία να παρουσιάσουν το σημαντικό τους έργο: Κριαρίτσι. Επίσης, αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο νεότερο έργο της Grekodom Development, Efestio, καθώς αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πλατφόρμες ακινήτων για τη διεθνή αγορά σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της τριήμερης εκδήλωσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά και να παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επενδυτικών επιλογών, πηγών χρηματοδότησης, διαβουλεύσεων και ταξινόμησης νομικών ερωτημάτων, όλα κάτω από μια στέγη.
 
Μπορείτε να βρείτε τη Grekodom Development στο MIPIM 2018 στο περίπτερο - P-1.H61.
 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο