Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας“, με τον Μπάμπη Πετράκη, ασχολείται με τις διακρίσεις και τα προβλήματα της ελληνικής ομογένειας, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Στην εκπομπή αυτής της Τρίτης, η διευθύνουσα σύμβουλος της Signature Travel Μαρία Αλιφραγκή και ο οστεοπαθητικός, φυσικοθεραπευτής και διευθύνων σύμβουλος του MTS Σύρου Γιώργος Τεντζεράκης μας εξηγούν τα πάντα για τα πακέτα θεραπευτικού τουρισμού, στα οποία μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές, ξεκούραση και υγεία, στο πλαίσιο ενός άρτιου και πλήρως εξελιγμένου προγράμματος. Επίσης, συνδεόμαστε με την Πολωνία και τον παρουσιαστή, επιχειρηματία, chef και ταξιδιωτικό πράκτορα Θεόφιλο Βαφείδη, από τον οποίο μαθαίνουμε τα πάντα για της ελληνική ομογένεια εκεί.

Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας”, με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα, εκτός από τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά κάθε Τρίτη στις 22:30 στο Star Web TV, ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται σε αρκετά ακόμα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού. Πώς είναι να συνεργάζεσαι με μεγάλα ονόματα του Hollywood; Είναι εύκολο ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας να πετυχεί στο εξωτερικό; Οι Άγγλοι ανταποκρίνονται θετικά στην ελληνική κουζίνα;

Στην εκπομπή προβάλλονται τουριστικές προτάσεις για όλες τις εποχές του χρόνου, Έλληνες του εξωτερικού που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς, πρωτοβουλίες των αποδήμων, που προβάλουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας στους τόπους που ζουν, μεγάλες εκδηλώσεις ελληνικών οργανισμών, ενώ φυσικά παρουσιάζουμε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, που εξάγονται στο εξωτερικό. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης. Για όλα αυτά, πάρτε λίγο άρωμα Ελλάδας από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ.

Πηγή: gr.greekreporter.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο