Με Αντετοκούνμπο η καμπάνια του ΕΟΤ στην Αμερική

Με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι η διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ, όπως προανήγγειλε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στο στο 19ο Invest in Greece της Capital Link. «Κάνουμε προώθηση όσο μπορούμε. Έχουμε την χαρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος διαπρέπει στις ΗΠΑ να συνεργαστεί μαζί μας για μια καμπάνια που θα βγάλουμε στην Αμερική. Το κόστος ήταν ελάχιστο έως μηδαμινό. Αυτό θα προβάλει πολύ την Ελλάδα», δήλωσε η Υπουργός.

Ακόμη, η κ. Κουντουρά εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη τόσο για την γενικότερη πορεία του Τουρισμού, όσο και για την κίνηση στην αγορά της Αμερικής. Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στις απευθείας πτήσεις της Emirates, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2017 και συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρεία σκέφτεται να ενεργοποιήσει και δεύτερη ημερήσια πτήση.
“Γνωρίζουμε ότι η γραμμή της Αθήνας είναι η πιο κερδοφόρα τους και σκέφτονται σοβαρά να ενεργοποιήσουν και δεύτερη γραμμή προς Αθήνα”, είπε η κ. Κουντουρά, η οποία επεσήμανε ότι το πρόγραμμα της εταιρείας θα αποδείξει την δυναμική του, σε ένα μεγάλο βαθμό, κατά την διάρκεια των πτήσεων εκτός περιόδου αιχμής.

Επιπλέον, η Έλενα Κουντουρά έπλεξε το εγκώμιο της Διευθύντριας του Γραφείου ΗΠΑ – Καναδά, Γρηγορίας Καματερού, και μετέφερε την σκέψη του Υπουργείου για λειτουργία γραφείων σε Λος Άντζελες και Τορόντο. “Θέλουμε να ανοίξουμε γραφείο στο Λος Άντζελες και το Τορόντο, μιλάω με τον Υπουργό Εξωτερικών για το κατά πόσον μπορεί να μας φιλοξενήσουν τα κατά τόπους Προξενεία για να αποφύγουμε επιπλέον έξοδα.”, είπε ακόμη η κα. Κουντουρά.

Πηγή: eu.greekreporter.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο