«Ονειρικά» ταξίδια σε ελληνικούς προορισμούς

«Ονειρικά» ταξίδια στην Ελλάδα προσφέρει στη διεθνή πελατειακή της βάση η WorldVentures, κορυφαία εταιρεία άμεσης πώλησης συνδρομών για κλαμπ διακοπών και αναψυχής. Η εταιρεία με έδρα το Τέξας επεξέτεινε τον περασμένο Απρίλιο την παρουσία της στην Ευρώπη ανοίγοντας γραφεία στο Αμστερνταμ. Αναπτύσσοντας δραστηριότητα σε 30 χώρες με περισσότερα από 1 εκατ. μέλη, προβάλλει φέτος την Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους της «ονειρικούς» προορισμούς.

Για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο υπάρχουν πάνω από 100 «Ονειρικά Ταξίδια» (DreamTrips) που λαμβάνουν χώρα σε εβδομαδιαία βάση σε ελληνικά νησιά και ηπειρωτικούς προορισμούς. Τα ταξίδια των μελών της εταιρείας ξεκίνησαν τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο σε περιοχές όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ρόδος, η Κως, η Κρήτη, τα Σύβοτα, η Χαλκιδική και η Αθήνα. Παράλληλα, οι τοπικές κοινότητες σε αυτές τις περιοχές έχουν αυξημένα έσοδα από την άφιξη κατά μέσο όρο 80 με 100 ατόμων που συμμετέχουν σε κάθε ταξίδι. Το 2016 έγιναν 4.522 κρατήσεις δωματίων στην Ελλάδα και οι άμεσες δαπάνες έφθασαν σε 8,16 εκατ. δολ. Επιπλέον, εκτιμάται ότι οι ταξιδιώτες-μέλη δαπάνησαν πέρυσι έμμεσα άλλο 1,69 εκατ. δολ. Οι τιμές για τα ονειρικά ταξίδια της WorldVentures ξεκινούν από 59 δολ. ανά άτομο για μία διανυκτέρευση και 499 δολ. για 7 διανυκτερεύσεις.

Η WorldVentures χρησιμοποιεί το επιχειρηματικό μοντέλο των άμεσων πωλήσεων για να εισχωρήσει σε αγορές με ενεργούς αντιπροσώπους και μέλη παγκοσμίως. H DreamTrips είναι κλαμπ ταξιδιών και αναψυχής της οποίας τα μέλη απολαμβάνουν εξειδικευμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες και προσφορές σε επιλεγμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής και εκδρομές σε όλο τον κόσμο. Οι ελληνικοί προορισμοί αποτελούν μέρος της «Λίστας Επιθυμιών» για ταξιδιωτικές αποδράσεις των περισσότερων μελών της DreamTrips.

Πηγή: eu.greekreporter.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο