Εγκαίνια τμήματος βιβλίων ρωσικής λογοτεχνίας στο Βιβλιοπωλείο Μαλλιάρη

Τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία, στα πλαίσια του έτους φιλίας και πολιτισμού 2016 μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας, εγκαινιάζουν τμήμα ρωσικής λογοτεχνίας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο των συγγραφέων της Αγίας Πετρούπολης «Kniznaja lavka pisatelej».
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 5 μμ στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» Δημ. Γούναρη 39, στην Καμάρα.
Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί ο Κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολταβτσένκο ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα εγκαινιάσει την έναρξη του τμήματος.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης: ο πρόεδρος της τοπικής Βουλής κ. Μακάροφ, ο υπουργός Τύπου και Επικοινωνιών της Αγίας Πετρούπολης κ. Σερεζλέφ, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κ. Αλεξέι Ποπόβ και άλλοι καλεσμένοι.
Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του Ρωσικού Προξενείου Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση τριών βιβλίων:
«Το κερί του Αγίου Όρους», από τον κ. E.Loukin, «Ανθολογία της σύγχρονης ρωσικής πεζογραφίας», από την κ. E. Zelinskaja και «Η Ρωσία και το μέτωπο της Θεσσαλονίκης», του Α.Ι. Παύλοβ, από τον Σωκράτη Αγγελίδη.
Θα ακολουθήσει δεξίωση. Είσοδος ελεύθερη.
Ο Όμιλος Μουζενίδη είναι ο χορηγός της μεταφοράς των βιβλίων από τη Ρωσία στην Ελλάδα. 

 
Πηγή: grekomania.com

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο