Ο Ρωσικός Τύπος μιλά για τη Θεσσαλονίκη

Ρώσοι δημοσιογράφοι συμμετείχαν στο 4ο fam trip που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ-HELEXPO με αφορμή το αφιερωματικό Έτος Ελλάδας- Ρωσίας 2016 και την 81η Διεθνή Έκθεση και έγραψαν για την πόλη στα ρωσικά media.

Η εβδομαδιαία Аргументы и Факты δημοσιεύει τέσσερα άρθρα στην ιστοσελίδα της και ένα στη δημοφιλή έντυπη έκδοσή της για τη Θεσσαλονίκη, την παρουσία της Ρωσίας ως τιμώμενης χώρας στη Διεθνή Έκθεση και τη φετινή ρωσική τουριστική κίνηση σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ο Αντρέι Ρίσκιν της εφημερίδας Независимая δημοσίευσε άρθρα για τη ΔΕΘ, το εντυπωσιακό Μουσείο της Βεργίνας και τη Σχολή Αριστοτέλη αλλά και για την ενδιαφέρουσα Έκθεση με έργα της Ρωσικής Πρωτοπορίας από τη Συλλογή Κωστάκη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Ο Αλεξάντερ Κορζούν, ειδικός ανταποκριτής της Новые Известия επισκέφθηκε, φωτογράφισε τα περίπτερα της ΔΕΘ και περιέγραψε τον δυναμικό παλμό της Έκθεσης ενώ η Εβγκένια Ομπούχοβα του περιοδικού «Expert» εστίασε το ενδιαφέρον της στη Νάουσα και στην προσπάθειά της πόλης να προσελκύσει τουρίστες από τη Ρωσία. 

Πηγή: grekomania.com

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο