‘Travel Guru Tour’ για επαγγελματίες του τουρισμού από τον Όμιλο Μουζενίδη

Ο Όμιλος Μουζενίδη ξεκινά το φθινοπωρινό Travel Guru Tour. Πρόκειται για μια σειρά ταξιδιών εξοικείωσης που απευθύνονται σε διευθυντικά στελέχη τουριστικών πρακτορείων και TourOperators του εξωτερικού, με στόχο τη γνωριμία με την Ελλάδα, τις ομορφιές της και τις τουριστικές υποδομές της. Το πρώτο ταξίδι ξεκίνησε σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου και συμμετέχουν σε αυτό 28 Διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων και σημαντικότερων πρακτορείων και TourOperators της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Η αποστολή θα βρίσκεται στην Ελλάδα 9-16 Σεπτεμβρίου και τα μέλη της κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Πιερία και την Καστοριά, όπου θα περιηγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα και τις τουριστικές υποδομές τους. Στόχος είναι, οι επαγγελματίες του τουρισμού να γνωρίσουν τις περιοχές αυτές κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν και όχι μετά, για να έχουν μια καλύτερη εικόνα των όσων μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες.

Η Καστοριά αποτελεί σημαντικό σταθμό στο Tour των στελεχών, καθώς υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την αγορά της Καστοριανής γούνας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, από τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν αναμένονται πολλές αφίξεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν 2016-17, ενώ στα σχέδια είναι και η ενίσχυση του πτητικού προγράμματος της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, με πτήσεις από Τυφλίδα προς Θεσσαλονίκη και Κρήτη (Ηράκλειο) για το καλοκαίρι του 2017. 

Πηγή: grekomania.com

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο