Makedonia Palace: Ριζική ανακαίνιση 12,4 εκατομμυρίων ευρώ

Εργασίες ανακαίνισης ξεκίνησαν σε ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace. Πρόκειται μάλιστα για μια από τις πιο εκτεταμένες ανακαινίσεις ξενοδοχείων που έχουν γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη και το κόστος της θα αγγίξει τα 12,4 εκατομμυρίων ευρώ. Με την ολοκλήρωση του REMAKE, όπως ονομάστηκε το σχετικό project, το Makedonia Palace θα ανεβάσει κατά πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών του, καθώς στόχος της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη που μισθώνει το ξενοδοχείο από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ είναι, το Makedonia Palace να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη αλλά και ολόκληρη την περιοχή. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών θα το καταστήσει ελκυστικό σε ένα πιο απαιτητικό κοινό: νέα ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες (276), spa, νέες εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο που θα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις, περιλαμβάνονται στις παρεμβάσεις που θα γίνουν.

Το σύγχρονο στυλ θα κυριαρχήσει στο interiordesign, όπως φαίνεται από την ανακαίνιση του 8ου ορόφου του ξενοδοχείου που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί κανονικά το διάστημα αυτό, με την ανακαίνιση να γίνεται τμηματικά ανά όροφο ενώ θα κλείσει το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου 2017 προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στους κοινόχρηστους χώρους.

Το Makedonia Palace σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Κωνσταντίνου Δοξιάδη και εγκαινιάστηκε το 1972 ενώ η απόσβεση της επένδυσης εκτιμάται ότι θα γίνει σε μια επταετία.

Πηγή: grekomania.com

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο