Realty Tours

Grekodom Development Company έχει ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τους πελάτες που θέλουν να εξερευνήσουν τα ακίνητα στην Ελλάδα. 

Υπηρεσία για την επιθεώρηση των ακινήτων μπορεί να παραγγελθεί από την επαφή με τον αντιπρόσωπο μας στα γραφεία μας στην Ελλάδα. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα αντικείμενα επιλεγμένη κατηγορία (διαμερίσματα, βίλες, κλπ) ή μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών των ακινήτων (οικόπεδα, πολλά σπίτια - βίλες, διαμερίσματα, πολυτελή ακίνητα) για να αποκτήσει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά ενός σπιτιού στην Ελλάδα.

ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

Για την ομάδα 1 έως 4 άτομα κοστίζει 80 € (περιλαμβάνει μεταφορά με αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από τα μέλη της εταιρείας που δείχνει ακίνητα και γύρω περιοχές). Όταν αγοράζετε ΠΟΣΟ ακινήτων Θα σας γυρίζουμε!

Συνάντηση με τον κτηματομεσίτη της εταιρείας μας, ο οποίος θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα χαρακτηριστικά της αγοράς των ακινήτων στην Ελλάδα. Υπογραφή της σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης. Επιθεώρηση του ακινήτου. Μαζί με τον τρόπο, θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την υποδομή της επιλεγμένης περιοχής, για να δείτε τα πολιτιστικά αξιοθέατα, καθώς και κατά τη διάρκεια των στάσεων για να επισκεφθείτε τις τοπικές ελληνικές ταβέρνες.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο