Κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας Grekodom Development. Δείγματα ολοκληρωμένων έργων.

Η εταιρεία GrekodomDevelopment χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους της επιστήμης και την πολυετή πείρα, συγκεντρωμένη από τις γενιές κατασκευαστών, για την δημιουργία και την υλοποίηση των πιο τολμηρών σχεδίων σας. Υψηλή ποιότητα και επαγγελματική εκτέλεση όλων των εργασιών εξασφαλίζεται με την χρησιμοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών του σχεδιασμού και της οικοδόμησης στην Ελλάδα, την ακριβή διαλογή των χρησιμοποιούμενων υλικών, τον έλεγχο όλων των σταδίων υλοποίησης του σχεδίου και  την αποτελεσματική επίβλεψη όλου του έργου.

Ανοικοδόμηση ξενοδοχειακής μονάδας. Εκπονήθηκε νέο σχέδιο, τροποποιήθηκε η πρόσοψη του κτηρίου. Εκτελέστηκαν όλες οι εργασίες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων. Πραγματοποιήθηκε εξωραϊσμός και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Παρακολούθηση εργασιών προετοιμασίας, σχεδιασμού και εκτέλεσης οικοδομικών έργων στα διαμερίσματα. Πραγματοποιήθηκε μια πληθώρα εργασιών - από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίπλοκες: σχεδιασμός του χώρου, όλες οι υδραυλικές εργασίες, μόνωση των τειχών και του πατώματος, πλήρης αλλαγή διαρρύθμισης, μετατόπιση εσωτερικών τειχοποιιών. Χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά και οι πιο σύγχρονες τεχνικές λύσεις, που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση.

Διαμόρφωση των εργασιακών χώρων. Τα γραφεία της εταιρείας Grekodom Development, εκπονήθηκε νέα μελέτη και πραγματοποιήθηκε πλήρης αναδιαμόρφωση των χώρων.

 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο