Η κατασκευή του Bomo Nikiti Apartments στην Ελλάδα προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα

Συνεχίζεται η κατασκευή του συγκροτήματος Bomo Nikiti Apartments στην Ελλάδα. Είναι ένα από τα πιο καινοτόμα έργα στον τομέα των ακινήτων που εφαρμόστηκαν πρόσφατα.  

Το συγκρότημα Bomo Nikiti Apartments περιλαμβάνει 38 διαμερίσματα, τα οποία βρίσκονται στο παραθαλάσσιο θέρετρο - στο δημοφιλές τουριστικό χωριό Νικήτη στη χερσόνησο της Σιθωνίας, Χαλκιδική. Το έργο περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά κτίρια με διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών και διατάξεων.

Το Bomo Nikiti Apartments ξεχωρίζει με την ορθά μελετημένη υποδομή. Θα υπάρχει παιδική χαρά, πισίνα και χώρος αναψυχής. Το εσωτερικό των διαμερισμάτων είναι διακοσμημένο σε ουδέτερα ανοιχτά χρώματα και έχει εργονομική διάταξη. Στην κατασκευή διαμερισμάτων και στην εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται τα υλικά υψηλής ποιότητας. Πλήρης συμμόρφωση με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα!

Την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου ανέλαβε η εταιρεία Grekodom Development Mouzenidis Group σε συνεργασία με την επενδυτική κατασκευαστική εταιρεία Bomo Residence. Σημειώνεται ότι η έναρξη των εργασιών κατασκευής έγινε στις 15 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, όταν ξεκίνησαν τα χωματουργικά έργα. Δεν μπόρεσε να εμποδίσει την κατασκευή του συγκροτήματος ακόμη και η πανδημία κορωνοϊού.

Παρά την καραντίνα, η οποία συνέπεσε χρονικά με την ενεργή φάση κατασκευής, τα έργα δεν σταμάτησαν. Συνέχισαν με το επιταχυνόμενο ρυθμό. Χάρη σ’ αυτό οι εργασίες σκυροδέτησης του σκελετού των τριών κτιρίων του συγκροτήματος (Α, Β, Γ) ολοκληρώθηκαν στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες σκυροδέτησης για το εξωραϊσμό του εδάφους, συγκεκριμένα για την κατασκευή της πισίνας και την προετοιμασία της τοποθέτησης των συνδέσεων.

Έχουν ανεγερθεί πλήρως οι εξωτερικοί και εσωτερικοί τοίχοι των κτιρίων Β και Γ. Έχουν ήδη αρχίσει εργασίες για εγκατάσταση κλιματιστικών, ηλεκτρικές εργασίες. Στο κτίριο Γ άρχισαν οι εργασίες κατασκευής στέγης.

Τον Σεπτέμβριο προγραμματίζεται να ξεκινήσουν οι εργασίες υγρομόνωσης και στο εγγύς μέλλον - τοποθέτηση πλακιδίων εξωτερικού χώρου. Για τους σκοπούς αυτούς επιλέχθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας - της ιταλικής εταιρείας Kerama-Marazzi! Τα πλακάκια έχουν ήδη παραδοθεί στο εργοτάξιο και περιμένουν τη σειρά τους.

Οι εργασίες προχωράνε με την τήρηση των προθεσμιών και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Η παράδοση του έργου έχει προγραμματιστεί για το τέλος Μαΐου του 2021. Η αγορά διαμερισμάτων σε αυτό το συγκρότημα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για επενδύσεις όσο και για διαμονή όλο το χρόνο. Ακίνητα προς πώληση στην Ελλάδα έχουν πάντα την υψηλή ζήτηση.

Οι επενδύσεις σε ακίνητα στην Ελλάδα σήμερα είναι από τις πιο ελκυστικές και προοπτικές επενδύσεις. Η Grekodom Development παρέχει μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών για την κατασκευή ακινήτων στην Ελλάδα: από την προετοιμασία και το σχεδιασμό έως την κατασκευή κτιρίων και κατασκευών.

Project visualization

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο