Τα καλύτερα μέρη διασκέδασης της Λεμεσσού

Η Λεμεσός, Κυπριακή Ριβιέρα έχει τα πάντα για αξέχαστες διακοπές. Ακόμα και το χειμώνα λειτουργούν όλα τα τοπικά bars και clubs. Τα πιο δημοφιλή μέρη για διαμονή στη Λεμεσό είναι τα εξής.

Μπαρ στην παραλία της Κολούμπια

Το μοντέρνο ντιζάιν συνδυάζεται με τους ρυθμούς DJs και ένα μοναδικό κοκτέιλ μενού. Μπορείτε να έρχεστε εδώ κάθε βράδυ και κάθε επίσκεψη θα είναι αξέχαστη. Απαιτούνται κρατήσεις διότι το μέρος είναι πολύ γνωστό. Το μπαρ προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Διεύθυνση: Προμαχώνας Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος

Sto dromo

Στο παρελθόν, το μαγαζί δούλευε σαν κανονικό καφενείο, σήμερα στο καφενείο υπάρχουν συναυλίες ζωντανής μουσικής. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακή ελληνική μουσική, τζαζ, λαϊκή μουσική και ακόμη και country music.

Διεύθυνση: Γένετλιου Μιτέλλα 34α

Breeze

Το Breeze είναι ένας από τους τόπους λατρείας της νεολαίας. Οι DJs, οι τραγουδιστές και οι μουσικοί συχνά παίζουν εδώ. Το μπαρ βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, και το θαλάσσιο στυλ επικρατεί στο εσωτερικό ντιζάιν. Η κάρτα κοκτέιλ είναι γεμάτη με ξεχωριστές προτάσεις. Για τους λάτρεις της μέγιστης άνεσης είναι διαθέσιμο το VIP-room.

Διεύθυνση: Οδός Γεωργίου Α, Ποταμός Γερμασόγειας, τουριστική περιοχή

7 Seas

Για μια σικ διασκέδαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης είναι το μπαρ 7 Seas. Εδώ η μουσική παίζει όλη τη νύχτα και γίνονται συχνά τα πιο ωραία πάρτι. Είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 223

Algevra

Ακόμα ένα μέρος για μια φανταστική ανάπαυση στο κέντρο. Το εσωτερικό του μπαρ είναι σχεδιασμένο σε loft-style. Το μενού περιλαμβάνει κοκτέιλ του μπαρίστα και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Μπορείτε να παραγγείλετε δείπνο μέχρι τα μεσάνυχτα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρασιών για να συνοδέψετε το φαγητό σας.

Διεύθυνση: Αγίου Νεοφύτου Κιτίου Κυπριανού

Gin Garden

Αυτό το μπαρ άνοιξε σε ένα παλιό αρχοντικό σπίτι εμπνέοντας νέα ζωή σε αυτό. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ίδρυμα προσφέρει εξαιρετικό τζιν. Κομμάτια από τη πιο μοντέρνα μουσική και τα πιάτα του σεφ κάνουν αυτό το μέρος αγαπημένο στέκι για τους πραγματικούς γευσιγνώστες.

Διεύθυνση: Θέμιδος, 1

Rogmes

Το κλαμπ υπήρξε για περισσότερα από 15 χρόνια και δεν παραιτείται από ηγετική θέση. Φυσικά, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Κορυφαίοι DJs και μουσικοί έρχονται συχνά εδώ, έτσι το club είναι γνωστό για τον εξαιρετικό του ήχο και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου, 197

Φήμες

Το εσωτερικό του μπαρ είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ. Στο μενού μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα και ποτά. Συχνά γίνονται θεματικά πάρτι.

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α '89, Δήμος Γερμασόγειας

Lab

Το κλαμπ βρίσκεται σε ένα παλιό σπίτι, το οποίο του δίνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Κατάλληλο για ρομαντικά ραντεβού. Ένα ευχάριστο σαλόνι, υποτονικός φωτισμός και εξαιρετική μουσική δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση: Αnexartisias, 33

Chaplin’s

Ένα πολύ ζεστό μέρος είναι κορεσμένο από την ατμόσφαιρα του Χόλιγουντ. Το εσωτερικό είναι διαμορφωμένο σε vintage στυλ, και η μουσική συμπληρώνει το ντιζάιν. Στους επισκέπτες προσφέρεται ένα ειδικό κοκτέιλ και λίστα κρασιών.

Διεύθυνση: Σαριπόλου, 3-11α

 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο