Νέο showroom στη Χαλκιδική από την Grekodom Development

Η εταιρία Grekodom Development επισπεύδει να σας ενημερώσει για το άνοιγμα νέου γραφείου του κατασκευαστικού τμήματος της εταιρείας καθώς και για το εκθεσιακό κέντρο της Χαλκιδικής!

Σε συνεργασία με μεγάλα καταστήματα οικοδομικών υλικών, καθώς και με γνωστά καταστήματα επίπλων, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσουν ό, τι χρειάζεται για επισκευή, να παραγγείλουν έπιπλα και οικιακές συσκευές, σχέδια design από ειδικούς.

Το νέο εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται στο 2ο χλμ. Νέα Μουδανιά - Σιδηροδρομικός Σταθμός Σιθωνίας (δίπλα στο εμπορικό κέντρο Enigma Mall).

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 19:00. Σάββατο: 10:00 - 15:00

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

Παραγγελία και αγορά διαφόρων υλικών δόμησης και τελικής επεξεργασίας, ειδών υγιεινής, φωτιστικών και συστημάτων Smart Home.

Υπηρεσία consulting για τη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου. Οι ειδικοί της εταιρείας μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, να διαλέξετε οποιοδήποτε στυλ, συμπεριλαμβανομένου το ελληνικό, να επιλέξετε έπιπλα και αξεσουάρ εσωτερικού χώρου. Οι επαγγελματίες της κατασκευαστικής μας ομάδας θα κάνουν κάθε έργο υπεύθυνα και εντός του χρονικού πλαισίου που θέτει ο πελάτης, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και το καλύτερο design.

Η Grekodom Development προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της κηπουρικής και του σχεδιασμού του κήπου.

Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει ειδική βοήθεια για την κατασκευή και το σχεδιασμό πισίνων σε συνεργασία με εταιρείες-προμηθευτές εξοπλισμού για πισίνες ή την παροχή υπηρεσιών συντήρησης.

Παραγγελία και αγορά επίπλων

Παραγγελία και αγορά οικιακών συσκευών

Παραγγελία και αγορά διακοσμητικών

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους του κατασκευαστικού τμήματος της Grekodom Development:

+30 2310 591 431 / constructions@grekodom.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο