Δύο Έλληνες στη λίστα με τους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας

Στην λίστα Financial Review Young Rich 2017 βρίσκεται φέτος οι Ελληνικής καταγωγής, Κώστας Δρακόπουλος και Kayla Itsines. Σύμφωνα με την σχετική λίστα ο συνολικός πλούτος των νέων ανθρώπων συνολικά, για το 2017 ανέρχεται σε 13,2 δισεκατομμύρια δολάρια, από 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2016.

Ο Κώστας Δρακόπουλος είναι στην 32η θέση της λίστας με περιουσία $75 εκατομμυρίων και η Kayla Itsines στην 40η θέση με περιουσία $63 εκατομμύρια.

Ο Κώστας Δρακόπουλος που εργάστηκε στις εταιρίες «Buxton» και «Hickory Group», από το 2006 έχει δημιουργήσει την δική του εταιρία με την ονομασία «Drakk». Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα project με τα οποία ασχολείται κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια.

Η Kayla Itsines και ο αρραβωνιαστικός της έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία στον τομέα του fitness. Το 2014 το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρεία «The Bikini Body Training», χρησιμοποιώντας το Instagram για να προωθήσουν την επιχείρηση τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησαν την εταιρεία τους σε μεγάλη ανάπτυξη, με την Kayla να γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Πηγή: au.greekreporter.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο