Ημέρα Τιμής προς την Ελλάδα από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Την τιμητική της είχε η Ελλάδα στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης. Η γαλανόλευκη κυμάτιζε υπερήφανη δίπλα στην αστερόεσσα και η ηγεσία του Χρηματιστηρίου υποδέχτηκε με τιμές την ελληνική αντιπροσωπεία και τους επιχειρηματίες και επενδυτές που συμμετείχαν στο 19ο Συνέδριο Invest in Greece που διοργάνωσε το Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημη δεξίωση στην ελληνική αποστολή, και στους εκπροσώπους των εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες.

O υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος χτύπησε το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017 του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης πλαισιωμένος από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργο Τζιάλλα, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη Δρ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον κ. Νικόλαο Μπορνόζη, Πρόεδρο της Capital Link και την κυρία Ολγα Μπορνόζη, Managing Director της Capital Link.

Πηγή: usa.greekreporter.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο