Η Ellinair ‘τρέχει’ στον 5ο Διεθνή Βραδινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την συμμετοχή της, ως επίσημος χορηγός, στον 5ο Διεθνή Βραδινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκηςπου θα διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Οι συμμετοχές του Βραδινού Ημιμαραθώνιου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αριθμώντας πάνω από 21.000 δρομείς. Η Ellinair για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την υποστήριξη της στην εκδήλωση, δημιούργησε το δικό της ‘Running Team’, που έτυχε μεγάλης αποδοχής από το ευρύ κοινό, αλλά και από στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Ellinair στηρίζει με θέρμη αθλητικές εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην σωματική και ψυχική υγεία των συμπολιτών μας, στοχεύοντας παράλληλα στη συγκέντρωση εσόδων για κοινωφελείς σκοπούς, όπως ο  Διεθνής Βραδινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης που μέρος των εσόδων του θα διατεθούν σε συνεργαζόμενους φορείς κοινωνικής προσφοράς.

Καλούμε λοιπόν  όλους να συμμετέχουν είτε ως δρομείς είτε ως απλοί θεατές στη μεγαλύτερη νυχτερινή εκδήλωση που έγινε στην Ελλάδα! 

Πηγή: grekomania.com

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο