Φθηνές πτήσεις από ΗΠΑ προς Ελλάδα τον Αύγουστο

Έως και 40% φθηνότερα είναι τα εισιτήρια πτήσεων που διατίθενται στην αγορά των ΗΠΑ για ταξίδια προς την Αθήνα μέσα στον Αύγουστο. Δυνητικοί επισκέπτες της Αθήνας από 8 πολιτείες των ΗΠΑ(Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσιγκτον) μπορούν να εκμεταλλευθούν τις εντυπωσιακές προσφορές, οι οποίες εντοπίζονται και για τον προορισμό Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι και φθινόπωρο.

Η Ελλάδα, η οποία ήταν μία από τις πιο ακριβές ευρωπαϊκές χώρες όσον αφορά το κόστος των πτήσεων, πλέον είναι προσβάσιμη χάρη στους πολύ ανταγωνιστικούς ναύλους που προσφέρουν οι United/Air Canada, Lufthansa/Aegean, Air Serbia, Turkish Airlines και Delta/KLM. Ενδεικτικά, το Conde Nast Traveller δημοσιοποιεί προσφορές στις πτήσεις από τις αρχές Αυγούστου έως το Νοεμβριο, με κόστος από 555 έως 672 δολάρια.

Το κόστος των πτήσεων αυτών κανονικά ξεκινά από 950 δολάρια. Ακόμα κι αν ο ελληνικός τουρισμόςέχει δεχθεί το πλήγμα της προσφυγικής κρίσης και της δημοσιονομικής αστάθειας, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε. Μετά την περιήγηση στην Αθήνα, κατευθυνθείτε στις παραλίες των ελληνικών νησιών, όπως της Μήλου, για να απολαύσετε διακοπές εκτός σεζόν.

Πηγή: gr.greekreporter.gr

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο