Κωδικός 975
04.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 33 μ² στην Κρήτη

Πλακιάς (Φοινίκας) | Ν. Ρεθύμνου (Κρήτη)

Статус επωληθη
Πωλείται - Διαμέρισμα 33 μ² στην Κρήτη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 33 μ²
Αριθμός δωματίων 1
Απόσταση από τη θάλασσα 30 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 975
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 33 μ²
Παραλία Παραλία με Γαλάζια Σημαία
Αριθμός δωματίων 1
Μπάνια 1
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 30 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 100 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Θέα στη θάλασσα

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 33 τ.μ στην Κρήτη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, κοινόχρηστη πισίνα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.