Κωδικός 8201
01.11.2026

Πωλείται - Επιχείρηση 26 μ² στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) | Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι)

Πωλείται 110,000 €
Πωλείται - Επιχείρηση 26 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Επιχείρηση
Εμβαδόν 26 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 1100 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 8201
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Επιχείρηση
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 26 μ²
Έτος κατασκευής 2009
Απόσταση από τη θάλασσα 1100 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 6 χλμ

Περιγραφή

Εμπορικός χώρος προς πώληση, ο οποίος βρίσκεται σε μια από τις πιο αναπτυγμένες περιοχές της πόλης, κοντά σε στάση λεωφορείου και μελλοντικό σταθμό του μετρό. Η περιμετρικά περιβάλλεται από γυάλινη βιτρίνα.

Περιοχή: Καλαμαριά



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.