Κωδικός 67150
07.11.2026

Πωλείται - Συγκρότημα 200 μ² στην Κέρκυρα

Χώρα Κέρκυρας (Κέρκυρα) | Ν. Κέρκυρας (Νησιά Ιονίου)

Πωλείται 750,000 €
Πωλείται - Συγκρότημα 200 μ² στην Κέρκυρα
Τύπος Συγκρότημα
Εμβαδόν 200 μ²
Κατηγορία Πωλείται

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 67150
Περιοχή Κέρκυρα
Τύπος Συγκρότημα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 200 μ²
Έκταση οικοπέδου 300 μ²
Έτος κατασκευής 1989
Έτος ανακαίνισης 2018
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 8 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 7 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Αποθήκη
Παραθεριστικο ακίνητο

Περιγραφή

Πωλείται συγκρότημα έκτασης 200 τ.μ στην Κέρκυρα. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα επίπεδο. συγκρότημα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.