Κωδικός 67102
22.10.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 200 μ² στα περίχωρα Θεσσαλονίκης

Περαία (Θερμαϊκός) | Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι (Θεσσαλονίκη)

Πωλείται κατόπιν ζήτησης
Πωλείται - Διαμέρισμα 200 μ² στα περίχωρα Θεσσαλονίκης
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 200 μ²
Υπνοδωμάτια 3
Απόσταση από τη θάλασσα 500 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 67102
Περιοχή Περίχωρα Θεσσαλονίκης
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 200 μ²
Έκταση οικοπέδου 200 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 4
Έτος κατασκευής 1995
Παραλία Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 4
Τυπος θέρμανσης αέριο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 3
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 500 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 10 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Ασανσέρ
Τζάκι
Αποθήκη
Πρόσβαση
προσβαση σε ΑΜΕΑ
Διπλά τζάμια
Γκαράζ

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 200 τ.μ στα περίχωρα Θεσσαλονίκης. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, μία τραπεζαρία, ένα ντούζ, ένα WC. Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Προσφέρει πανοραμική θέα στο βουνό, στην πόλη.Διαθέτει τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, γκαράζ, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.