Κωδικός 67027
12.10.2026

Πωλείται - Μεζονέτα 47 μ² στην Κασσάνδρα

Φλογητά (Νέα Προποντίδα) | Χαλκιδική (Μακεδονία)

Πωλείται 149,000 €
Πωλείται - Μεζονέτα 47 μ² στην Κασσάνδρα
Τύπος Μεζονέτα
Εμβαδόν 47 μ²
Bedrooms 1
Απόσταση από τη θάλασσα 150 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 67027
Περιοχή Κασσάνδρα
Τύπος Μεζονέτα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 47 μ²
Έτος κατασκευής 2027
Παραλία Παραλία με Γαλάζια Σημαία, Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης ηλεκτρικό
Κατασκευή Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κλάση Α+
Επίπεδα 2
Bathrooms 1
Bedrooms 1
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 150 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 45 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πισίνα
Πρόσβαση
προσβαση σε ΑΜΕΑ
Διπλά τζάμια
εσωτερικη σκαλα
Παραθεριστικο ακίνητο

Περιγραφή

Πωλείται υπό κατασκευή μεζονέτα έκτασης 47 τ.μ στην Κασσάνδρα. Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα WC. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ντούζ. Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα.Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, πισίνα για ιδιωτική χρήση, κήπο.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.