Κωδικός 67022
12.10.2026

Ενοικιάζεται - Διαμέρισμα 102 μ² στη Θεσσαλονίκη

Λευκός Πύργος (Κέντρο Θεσσαλονίκης) | Θεσσαλονίκη - Δήμος (Θεσσαλονίκη)

Ενοικιάζεται · από 1,600 €
Ενοικιάζεται - Διαμέρισμα 102 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 102 μ²
Bedrooms 3
Απόσταση από τη θάλασσα 170 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 67022
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Ενοικιάζεται
Εμβαδόν 102 μ²
Έτος ανακαίνισης 2026
Αριθμός δωματίων 4
Τυπος θέρμανσης αέριο
Ενεργειακή κλάση Απαλλαγή από το υποχρεωτικό Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
Bathrooms 3
Bedrooms 3
WCs 3
Απόσταση από τη θάλασσα 170 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 20 χλμ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ
Αποθήκη
Πρόσβαση
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Ενοικιάζεται διαμέρισμα έκτασης 102 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον έκτο όροφο και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, 2 μπάνια με ντούζ, 2 αποθήκες. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη.Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, ανελκυστήρα, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.