Κωδικός 66657
04.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 75 μ² στη Θεσσαλονίκη

Αγία Παρασκευή (Βασιλικά) | Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι (Θεσσαλονίκη)

Πωλείται 140,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 75 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 75 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 5000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 66657
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 75 μ²
Έτος κατασκευής 2005
Έτος ανακαίνισης 2015
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 5000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 6000 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη
Πρόσβαση
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 75 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ, μία αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στο βουνό, στην πόλη.Διαθέτει τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, θέρμανση, αποθήκη. Κτίριο χωρίς ασανσέρ.

στο Αγία Αγία Παρασκευή



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.