Κωδικός 66606
25.10.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 75 μ² στην Ανατολική Πελοπόννησο

Βραχάτι (Βόχα) | Κορινθία (Πελοπόννησος)

Πωλείται 175,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 75 μ² στην Ανατολική Πελοπόννησο
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 75 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 500 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 66606
Περιοχή Ανατολική Πελοπόννησος
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 75 μ²
Έτος κατασκευής 2010
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση D
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 500 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 123 χλμ

Εγκαταστάσεις

Τζάκι
Διπλά τζάμια
Παραθεριστικο ακίνητο

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 75 τ.μ στην ανατολική πελοπόννησο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μία κουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, κλιματιστικό, θέρμανση.

---------------------------------------------------------------------------------------

Πωλείται Διαμέρισμα 75 τ.μ. στο Βραχάτι Κορινθίας – Μόλις 500 μ. από τη Θάλασσα

Προσφέρεται προς πώληση εξαιρετικό διαμέρισμα 75 τ.μ. στον 1ο όροφο, σε ήσυχη γειτονιά στο Βραχάτι Κορινθίας, μόλις 500 μέτρα από την παραλία. Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία όσο και για επενδυτική αξιοποίηση, όπως βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb).

Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2010 και κατοικήθηκε για πρώτη φορά το 2014, ενώ μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά ως ιδιωτική κατοικία, γεγονός που διασφαλίζει την άριστη κατάστασή του.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

  • Επιφάνεια: 75 τ.μ.
  • 1ος όροφος
  • 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια
  • 1 μπάνιο
  • Ενεργειακή κλάση: Δ
  • Έτος κατασκευής: 2010
  • Πρώτη κατοίκηση: 2014

Παροχές & Εξοπλισμός

  • Άνετος ενιαίος χώρος σαλονιού και κουζίνας (Open Plan)
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές
  • Πλυντήριο ρούχων
  • Μοντέρνα επίπλωση
  • Τζάκι
  • 3 μεγάλες βεράντες και 2 επιπλέον μπαλκόνια
  • Εξωτερικό μπάρμπεκιου

Τοποθεσία

  • Μόλις 500 μ. από τη θάλασσα
  • Ήσυχη και ευχάριστη γειτονιά
  • Περίπου 123 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Το διαμέρισμα συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και ποιοτική κατασκευή σε μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Κορινθίας. Είναι έτοιμο προς κατοίκηση, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον εργασίες, και αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.