Κωδικός 66365
07.11.2026

Πωλείται - Κτίριο 1220 μ² στην Πελοπόννησο

Άγιοι Θεόδωροι - Κέντρο (Άγιοι Θεόδωροι) | Κορινθία (Πελοπόννησος)

Πωλείται 2,650,000 €
Πωλείται - Κτίριο 1220 μ² στην Πελοπόννησο
Τύπος Κτίριο
Εμβαδόν 1220 μ²
Υπνοδωμάτια 30
Απόσταση από τη θάλασσα 10 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 66365
Περιοχή Πελοπόννησος
Τύπος Κτίριο
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 1220 μ²
Έκταση οικοπέδου 290 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 6
Έτος κατασκευής 1980
Αριθμός δωματίων 54
Κατασκευή Παλαιά κατασκευή
Ενεργειακή κλάση Απαλλαγή από το υποχρεωτικό Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
Επίπεδα 6
Μπάνια 20
Υπνοδωμάτια 30
WCs 20
Απόσταση από τη θάλασσα 10 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 94 χλμ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ
Χρήζει ανακαίνισης

Περιγραφή

Πωλείται κτίριο έκτασης 1220 τ.μ στην Πελοπόννησο. Το κτίριο αποτελείται από 6 επίπεδα. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 καθιστικά, 4 κουζίνες, 3 μπάνια. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 καθιστικά, 4 κουζίνες, 3 μπάνια. Ο 3ος όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 καθιστικά, 4 κουζίνες, 4 μπάνια. Ο 4ος όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 καθιστικά, 4 κουζίνες, 3 μπάνια. Ο 5ος όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 καθιστικά, 4 κουζίνες, 3 μπάνια. Ο 6ος όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 καθιστικά, 4 κουζίνες, 4 μπάνια. Το κτίριο έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει ανελκυστήρα.

-------------------------------------------------------------------------------------

Παραθαλάσσιο Επενδυτικό Κτίριο 1.220 τ.μ. με 24 Διαμερίσματα στο Κέντρο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε προνομιακή τοποθεσία, ακριβώς πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο των Αγίων Θεοδώρων. Το κτίριο συνολικής επιφάνειας 1.220 τ.μ. αναπτύσσεται σε πέντε επίπεδα και αποτελείται από 24 ανεξάρτητα διαμερίσματα, με συνολικά 30 υπνοδωμάτια και 20 μπάνια, προσφέροντας σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης και υψηλές αποδόσεις.

Η μοναδική του θέση, μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα, εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Το ακίνητο είναι ιδανικό για μετατροπή σε ξενοδοχείο, aparthotel, serviced apartments, φοιτητικές κατοικίες ή τουριστικό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών.

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1980, διαθέτει ανελκυστήρα που εξυπηρετεί όλα τα επίπεδα και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με άμεση πρόσβαση σε εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες, εστιατόρια και μέσα μεταφοράς.

Χαρακτηριστικά

• Εμβαδόν κτιρίου: 1.220 τ.μ.

• 24 ανεξάρτητα διαμερίσματα

• 30 υπνοδωμάτια

• 20 μπάνια

• 5 επίπεδα

• Ασανσέρ

• Απεριόριστη θέα θάλασσας

• Χωρίς βάρη

• Έτοιμη Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

• Ιδανικό για επένδυση

Αποστάσεις

• Θάλασσα: 10 μ.

• Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών: 94 χλμ.

• Αθήνα: 65 χλμ.

• Κόρινθος: 20 χλμ.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.