Κωδικός 65963
27.10.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 200 μ² στη Θεσσαλονίκη

Παπάφη (Τούμπα) | Θεσσαλονίκη - Δήμος (Θεσσαλονίκη)

Πωλείται 530,000 € 600,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 200 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 200 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 1200 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 65963
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 200 μ²
Κέρδος 7.90%
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 4
Έτος κατασκευής 1971
Έτος ανακαίνισης 2026
Τυπος θέρμανσης ηλεκτρικό
Κατασκευή Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κλάση Το EPC είναι υπό έκδοση
Απόσταση από τη θάλασσα 1200 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 13 χλμ

Εγκαταστάσεις

Αποθήκη
Golden Visa

Περιγραφή

Πωλείται επενδυτικό ακίνητο σε ιδανικό σημείο στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 200 τ.μ.

Το ακίνητο αποτελείται από 6 στούντιο και μια γκαρσονιέρα, πλήρως ανακαινισμένα και επιπλωμένα που βρίσκονται στον ημιυπόγειο χώρο.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, με ετήσια απόδοση που αγγίζει το 8% και προσφέρεται και για πολίτες που αναζητούν Χρυσή Βίζα.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.