Βούτες (Ηράκλειο Κρήτης) | Ν. Ηρακλείου (Κρήτη)

Μόλις 15 λέπτα από το κέντρου του Ηρακλείου, σε ήσυχη και προνομιακή τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, διατίθεται προς πώληση τριώροφη βίλα υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζει ιδιωτικότητα, άνεση και άμεση πρόσβαση στην πόλη.
Η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με συνολική δόμηση άνω των 385 τ.μ. και εξυπηρετεί ιδανικά είτε μόνιμη κατοικία είτε επένδυση πολυτελούς μίσθωσης.
Το επίπεδο της πισίνας λειτουργεί ως ισόγειο και περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, με άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το κύριο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα και μπάνιο, με μεγάλες βεράντες που απολαμβάνουν πανοραμική θέα.
Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται:
Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Ηράκλειο και στο Heraklion International Airport, διατηρώντας παράλληλα την ηρεμία μιας εξοχικής κατοικίας.
Η τιμή πώλησης δεν περιλαμβάνει έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.
Εάν ο αγοραστής επιθυμεί η βίλα να παραδοθεί πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 50.000 €.
Για περισσότερες πληροφορίες ή προγραμματισμό επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας.