Κωδικός 64655
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 58 μ² στη Σιθωνία

Μεταμόρφωση (Πολύγυρος) | Χαλκιδική (Μακεδονία)

Πωλείται 195,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 58 μ² στη Σιθωνία
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 58 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 30 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 64655
Περιοχή Σιθωνία
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 58 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος κατασκευής 1978
Παραλία Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 3
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 30 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 1 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 78 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Παραθεριστικο ακίνητο
Χρήζει ανακαίνισης

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 58 τ.μ στη Σιθωνία. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στη θάλασσα.Διαθέτει θέση στάθμευσης, κήπο.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.