Κωδικός 64562
01.11.2026

Πωλείται - Διώροφο διαμέρισμα 130 μ² στην Πιερία

Ελατοχώρι (Πιερία) | Ν. Πιερίας (Μακεδονία)

Πωλείται 180,000 €
Πωλείται - Διώροφο διαμέρισμα 130 μ² στην Πιερία
Τύπος Διώροφο διαμέρισμα
Εμβαδόν 130 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 34000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 64562
Περιοχή Πιερία
Τύπος Διώροφο διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 130 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Έτος κατασκευής 2009
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Επίπεδα 2
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 2
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 34000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 110 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται διώροφο διαμέρισμα έκτασης 130 τ.μ στην Πιερία. Το διώροφο διαμέρισμα αποτελείται από 2 επίπεδα. Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ντούζ. Το διώροφο διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος.Διαθέτει τζάκι, θέση στάθμευσης, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.