Κωδικός 64486
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 165 μ² στην Κρήτη

Ηράκλειο Κρήτης - Κέντρο (Ηράκλειο Κρήτης) | Ν. Ηρακλείου (Κρήτη)

Πωλείται 270,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 165 μ² στην Κρήτη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 165 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 1300 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 64486
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 165 μ²
Κατασκευή Υπό κατασκευή
Απόσταση από τη θάλασσα 1300 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 1 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 7 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται υπό κατασκευή διαμέρισμα έκτασης 165 τ.μ στην Κρήτη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στην πόλη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.