Κωδικός 64081
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 46 μ² στην Κασσάνδρα

Νέα Ποτίδαια (Νέα Προποντίδα) | Χαλκιδική (Μακεδονία)

Πωλείται 123,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 46 μ² στην Κασσάνδρα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 46 μ²
Υπνοδωμάτια 1
Απόσταση από τη θάλασσα 150 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 64081
Περιοχή Κασσάνδρα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 46 μ²
Έτος κατασκευής 1981
Παραλία Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 1
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 150 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 57 χλμ

Εγκαταστάσεις

Τζάκι

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 46 τ.μ στην Κασσάνδρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, ψησταριά, θέρμανση. Κτίριο χωρίς ασανσέρ.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.