Κωδικός 6352
26.10.2026

Πωλείται - Βίλα 300 μ² στον Βόλο - πήλιο

Βόλος - Κέντρο (Βόλος) | Μαγνησία (Θεσσαλία)

Πωλείται 780,000 €
Πωλείται - Βίλα 300 μ² στον Βόλο - πήλιο
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 300 μ²
Υπνοδωμάτια 6
Απόσταση από τη θάλασσα 20 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 6352
Περιοχή Βόλος/Πήλιο
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 300 μ²
Έκταση οικοπέδου 413 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 4
Έτος κατασκευής 2012
Παραλία Παραλία με βότσαλα, Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 9
Επίπεδα 4
Μπάνια 4
Υπνοδωμάτια 6
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 20 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 15 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 4-όροφη βίλλα έκτασης 300 τ.μ στον Βόλο - Πήλιο. Το ημιυπόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, ένα μπάνιο, μία αποθήκη. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ντούζ. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, ένα ντούζ. Η βίλα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, γκαζόν, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.