Κωδικός 62688
26.10.2026

Πωλείται - Βίλα 330 μ² στην Κέρκυρα

Παρέλι (Κέρκυρα) | Ν. Κέρκυρας (Νησιά Ιονίου)

Πωλείται 560,000 €
Πωλείται - Βίλα 330 μ² στην Κέρκυρα
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 330 μ²
Υπνοδωμάτια 5
Απόσταση από τη θάλασσα 4500 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 62688
Περιοχή Κέρκυρα
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 330 μ²
Έκταση οικοπέδου 1700 μ²
Έτος κατασκευής 1981
Έτος ανακαίνισης 2020
Αριθμός δωματίων 7
Τυπος θέρμανσης αντλία θέρμανσης
Επίπεδα 3
Μπάνια 5
Υπνοδωμάτια 5
WCs 6
Απόσταση από τη θάλασσα 4500 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 8 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 7 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα
Τζάκι
Αποθήκη
εσωτερικη σκαλα
Γκαράζ

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη βίλλα έκτασης 330 τ.μ στην Κέρκυρα. Το ημιυπόγειο αποτελείται από μία αποθήκη, ένα γυμναστήριο. Το ισόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, 2 μπάνια με ντούζ, ένα WC. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, ένα μπάνιο, 2 μπάνια με ντούζ. Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει θέα στο βουνό.Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, κήπο, ψησταριά, γκαράζ, θέρμανση, αποθήκη.

Προς Πώληση: Ευρύχωρη Βίλα 5 Υπνοδωματίων στην κεντρική Κέρκυρα – 330 τ.μ. με Πισίνα & Κήπο!

Ένα καλά διατηρημένο, ανεξάρτητο σπίτι 330 τ.μ. σε οικόπεδο 1.700 τ.μ. στην Άφρα, που προσφέρει έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Με ιδιωτική πισίνα, εξωτερικό τζακούζι και έναν ήσυχο κήπο, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό ως οικογενειακή κατοικία ή εξοχική κατοικία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

✔ 5 Υπνοδωμάτια – Τα 3 διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο

✔ 2 Ευρύχωρα Σαλόνια – Το ένα με τζάκι

✔ Κλιματισμός σε κάθε δωμάτιο

✔ Καλά εξοπλισμένη κουζίνα – Πρακτική και άνετη

✔ Εξωτερική πισίνα

✔ Εξωτερικό τζακούζι

✔ Γκαράζ & Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος

✔ Ιδιωτικός κήπος – Ένας ήσυχος χώρος χαλάρωσης

✔ Χώρος στάθμευσης & όμορφη είσοδος με δρόμο πρόσβασης

✔ Περιφραγμένος κήπος με πύλη εισόδου

Διαρρύθμιση:

-Ισόγειο: Ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με μπιλιάρδο, ξεχωριστή κουζίνα με άμεση πρόσβαση στην πισίνα, WC επισκεπτών, δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια.

-Πρώτος όροφος: Μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μπαλκόνι με θέα, κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο (μπανιέρα) και μπαλκόνι, δύο υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο.

-Ημιυπόγειο: Γυμναστήριο και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαράζ).

-Εξωτερικός χώρος: Πισίνα, τζακούζι, διαμορφωμένος κήπος με ιδιωτική είσοδο και χώρο στάθμευσης.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη αλλά προσιτή περιοχή της κεντρικής Κέρκυρας, με εύκολη πρόσβαση σε τοπικές υπηρεσίες και παραλίες.

Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό τόσο για ιδιωτική κατοικία όσο και ως εξαιρετική επενδυτική επιλογή για ενοικίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υπόδειξη του ακινήτου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.