Κωδικός 62330
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 40 μ² στην Αθήνα

Γκολφ (Γλυφάδα) | Αθήνα - Νότια Προάστια (Αττική)

Πωλείται 250,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 40 μ² στην Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 40 μ²
Αριθμός δωματίων 2
Απόσταση από τη θάλασσα 1299 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 62330
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 40 μ²
Όροφος Ισόγειο
Έτος κατασκευής 1989
Έτος ανακαίνισης 2024
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης ηλεκτρικό
Απόσταση από τη θάλασσα 1299 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 24 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 40 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει θέα στην πόλη.Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, θέρμανση, συναγερμό.

Το διαμέρισμα βρισκεται στην περιοχή Γλυφάδα.

Εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης στο Γκολφ Γλυφάδας, ισόγειο, πολυτελές διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.