Κωδικός 6178
01.11.2026

Πωλείται - Μονοκατοικία 690 μ² στην Ανατολική Πελοπόννησο

Διμηνιό (Σικυώνα) | Κορινθία (Πελοπόννησος)

Πωλείται 280,000 €
Πωλείται - Μονοκατοικία 690 μ² στην Ανατολική Πελοπόννησο
Τύπος Μονοκατοικία
Εμβαδόν 690 μ²
Υπνοδωμάτια 3
Απόσταση από τη θάλασσα 1000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 6178
Περιοχή Ανατολική Πελοπόννησος
Τύπος Μονοκατοικία
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 690 μ²
Έκταση οικοπέδου 3500 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 4
Έτος κατασκευής 1998
Αριθμός δωματίων 6
Επίπεδα 4
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 3
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 1000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 71 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 4-όροφη μονοκατοικία έκτασης 690 τ.μ στην ανατολική πελοπόννησο. Το ισόγειο αποτελείται από μία αποθήκη. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 2 μπάνια. Ο 2ος όροφος αποτελείται από σαλόνι, μία κουζίνα, ένα WC. Ο 3ος όροφος αποτελείται από σαλόνι, ένα WC. Η μονοκατοικία έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, θέση στάθμευσης, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.