Κωδικός 6157
01.11.2026

Πωλείται - Μονοκατοικία 360 μ² στην Πιερία

Ν. Πιερίας (Μακεδονία)

Πωλείται 290,000 €
Πωλείται - Μονοκατοικία 360 μ² στην Πιερία
Τύπος Μονοκατοικία
Εμβαδόν 360 μ²
Υπνοδωμάτια 6
Απόσταση από τη θάλασσα 9000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 6157
Περιοχή Πιερία
Τύπος Μονοκατοικία
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 360 μ²
Έκταση οικοπέδου 1000 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος κατασκευής 2007
Αριθμός δωματίων 8
Επίπεδα 2
Μπάνια 3
Υπνοδωμάτια 6
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 9000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 42 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 2-όροφη μονοκατοικία έκτασης 360 τ.μ στην Πιερία. Το ισόγειο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα WC. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, ένα ντούζ. Η μονοκατοικία έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, θέρμανση, αποθήκη.

Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο χωριό με θέα στην Αιγαία θάλασσα και τον περίφημο Όλυμπο.Αποτελείται από 2 μερικώς επιπλωμένα διαμερίσματα και χώρους διαμονής 120 m και οικόπεδο 1000m.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.