Κωδικός 61189
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 40 μ² στη Σιθωνία

Νέος Μαρμαράς (Σιθωνία) | Χαλκιδική (Μακεδονία)

Πωλείται 180,000 € 200,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 40 μ² στη Σιθωνία
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 40 μ²
Υπνοδωμάτια 1
Απόσταση από τη θάλασσα 200 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 61189
Περιοχή Σιθωνία
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 40 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος κατασκευής 2005
Έτος ανακαίνισης 2014
Παραλία Παραλία με Γαλάζια Σημαία, Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση B
Επίπεδα 2
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 1
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 200 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 108 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πρόσβαση
Διπλά τζάμια
εσωτερικη σκαλα
Παραθεριστικο ακίνητο

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 40 τ.μ στη Σιθωνία. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, κήπο, ψησταριά, θέρμανση.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.