Κωδικός 59922
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 74 μ² στην Αθήνα

Αγία Σοφία (Ταμπούρια – Αγία Σοφία) | Πειραιάς (Αττική)

Πωλείται 260,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 74 μ² στην Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 74 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 730 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 59922
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 74 μ²
Όροφος 3 ος ορ.
Έτος κατασκευής 1975
Έτος ανακαίνισης 2024
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 730 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 42 χλμ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 74 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, τέντες, ανελκυστήρα, θέρμανση.

Το διαμερισμα βρισκεται στη περιοχη Πειραιας

Πληρως επιπλωμενο και εξοπλισμενο με ηλεκτρικες συσκευες



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.