Κωδικός 59745
25.10.2026

Πωλείται - Βίλα 400 μ² στην Κασσάνδρα

Σανή (Κασσάνδρα) | Χαλκιδική (Μακεδονία)

Πωλείται 1,700,000 €
Πωλείται - Βίλα 400 μ² στην Κασσάνδρα
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 400 μ²
Υπνοδωμάτια 3
Απόσταση από τη θάλασσα 1100 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 59745
Περιοχή Κασσάνδρα
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 400 μ²
Έκταση οικοπέδου 1500 μ²
Έτος κατασκευής 2004
Παραλία Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 4
Επίπεδα 3
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 3
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 1100 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 10 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 72 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα
Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη βίλλα έκτασης 400 τ.μ στην Κασσάνδρα. Το υπόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, 2 αποθήκες. Το ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ντούζ. Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο δάσος.Διαθέτει τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, γκαζόν, θέρμανση, συναγερμό.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.