Κωδικός 58949
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 103 μ² στην Αθήνα

Ελαϊς (Νέο Φάληρο) | Πειραιάς (Αττική)

Πωλείται 400,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 103 μ² στην Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 103 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 590 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 58949
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 103 μ²
Όροφος 1 ος ορ.
Έτος κατασκευής 1990
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 2
WCs 3
Απόσταση από τη θάλασσα 590 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 46 χλμ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ
Αποθήκη
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 103 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, 2 μπάνια, ένα WC. Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Προσφέρει πανοραμική θέα.Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, τέντες, ανελκυστήρα, θέρμανση, αποθήκη.

Το διαμερισμα βρισκεται στη περιοχη Νεο Φαληρο



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.