Κωδικός 58375
02.11.2026

Πωλείται - Μεζονέτα 126 μ² στην Αθήνα

Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις - Αεροδρόμιο (Ελληνικό) | Αθήνα - Νότια Προάστια (Αττική)

Πωλείται 1,020,000 €
Πωλείται - Μεζονέτα 126 μ² στην Αθήνα
Τύπος Μεζονέτα
Εμβαδόν 126 μ²
Υπνοδωμάτια 3
Απόσταση από τη θάλασσα 420 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 58375
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Μεζονέτα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 126 μ²
Έτος κατασκευής 2024
Αριθμός δωματίων 4
Τυπος θέρμανσης ηλεκτρικό
Κατασκευή Υπό κατασκευή
Επίπεδα 2
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 3
WCs 3
Απόσταση από τη θάλασσα 420 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 28 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Ασανσέρ
Τζάκι
Αποθήκη
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται υπό κατασκευή μεζονέτα έκτασης 126 τ.μ στην Αθήνα. Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα. Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα WC. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντούζ. Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, τζάκι, θέση στάθμευσης, κήπο, ανελκυστήρα, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.

Η μεζονετα βρισκεται στη περιοχη Ελληνικο

Διαθετει αντλιες θερμοτητας  ψυξης - θερμοτητας
Πολυτελης κατασκευη
Παραδοτεο 12/2025



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.