Κωδικός 56811
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 90 μ² στην Αθήνα

Αγία Βαρβάρα (Παλαιό Φάληρο) | Αθήνα - Νότια Προάστια (Αττική)

Πωλείται 330,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 90 μ² στην Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 90 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 1600 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 56811
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 90 μ²
Έτος κατασκευής 1981
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης αέριο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 1600 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 30 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Ασανσέρ
Δορυφορική τηλεόραση
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 90 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στην πόλη.Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, θέρμανση, συναγερμό.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Παλαιό Φάληρο.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.