Κωδικός 56793
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 90 μ² στην Αθήνα

Άσπρα Χώματα (Νίκαια) | Προάστια Πειραιά (Αττική)

Πωλείται 230,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 90 μ² στην Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 90 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 2900 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 56793
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 90 μ²
Όροφος Ισόγειο
Έτος κατασκευής 1984
Έτος ανακαίνισης 2008
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 2900 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 44 χλμ

Εγκαταστάσεις

Αποθήκη
Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 90 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο, μία αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέρμανση, αποθήκη.

Το διαμερισμα βρισκεται στη περιοχη Νικαια



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.